Måske tænker du ved dig selv, om det overhovedet er nødvendigt med kosttilskud. Vi ved ganske rigtigt, at vi allerhelst skal få vores vitaminer og mineraler igennem kosten. Her får vi bedst mikronæringsstofferne, der indtages i den rette organiske form, nemlig maden, som genkendes og optages virkelig effektivt af din krops celler.

Udfordringen er bare, at de fleste konventionelle afgrøder i dag indeholder langt færre mikronæringsstoffer end for bare 60-80 år siden.
Det betyder, at det kan være vanskeligt at få tilstrækkelige mængder vitaminer og mineraler gennem maden. Hvorfor at det for mange, kan være nødvendigt at supplere de daglige måltider, med et vitamin og mineraltilskud af høj kvalitet.

Du opnår den højeste optagelighed ved at vælge produkter, hvor mikronæringsstofferne er kombineret med en fødevarematrix eller er udvundet fra økologiske afgrøder. Det skyldes, at kroppens celler i højere grad genkender disse former som mad.

Det jeg vælger er de produkter, der indeholder organiske, food state eller fødevarekombinerede mikronæringsstoffer af høj kvalitet. Det er Nature’s Own og Nani jeg primært tager. Andre mærker kan også være Biosym, Terra Nova, Pharma Nord og Plantforce.


Ligeledes gælder det for fiskeolie og mælkesyrebakterier, at for at understøtte kroppen bedst muligt, så vælg produkter af høj kvalitet.

Fiskeolie går jeg efter Nordic Naturals og Nani, hvor det er rene gode kvalitetsolier. Det skal helst nå helt ud i cellerne og virke.
Mælkesyrebakterier tager jeg fra Nani og Udo’s Choice

Iiiiih, det er bare ikke noget der passer til min pengepung tænker du så. Så overvej dette: kunne du tage det færre dage, men samtidig få den gode kvalitet? Det er virkelig værd at overveje, så tilskuddet når helt ud i dine celler og virke. 

Spørg mig, hvis du er i tvivl.

Kh. Louise

×