Returnering, ombytning og reklamation

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen til tidspunktet for varens returnering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

· Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

· Varens emballage er brudt eller på anden måde åbnet.

· Varen ikke returneres komplet.
 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Dog ikke gældende for vores online vejledning, som baseres på de af dig afgivne informationer, og hvorfor der ikke er fortrydelsesret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du kan ikke returnere ved at nægte modtagelsen af din forsendelse, eller ikke afhente forsendelsen i pakkeshop. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Naturligt Sunde
Lille Amerika 4
8883 Gjern


I pakken vedlægger du en seddel med følgende:

Navn

Adresse

Ordrenummer

E-mail

Mobil nr.

Årsagen til returnering

Vi modtager IKKE returpakker i pakkeshops kun på adressen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytning

Ved ombytning skal du blot returnere i forhold til vores procedure, og lægge en ny ordre på hjemmesiden.

Reklamationsret

Når du handler på www.naturligtsunde.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Rimelig tid er 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen på din vare.


Særligt vedrørende online vejledning 

Vores online vejledning hos Naturligt Sunde er baseret på det af dig udfyldte spørgeskema, og er alene af vejledende karakter. Det vil sige, at vi ikke kan gøres ansvarlige for udeblivende resultater, da de alene er baseret på din egen indsats i forhold til den vejledning vi giver. Af samme grund kan vi ikke give nogen garantier på resultater i forhold til vores online vejledning.

×